Main Logo

Bedrijven in de
industriële reiniging

Hieronder vind je een overzicht van alle bedrijven uit de sector waar je als industrieel reiniger aan de slag kan gaan. Stuk voor stuk topbedrijven met mooie projecten die jou als werknemer centraal plaatsen, respecteren en vooral naar waarde schatten. Bekijk hieronder meer info per bedrijf  of neem vrijblijvend contact met ons op bij verdere vragen of opmerkingen.

Deze bedrijven zijn vooral op zoek naar mensen voor de regio Gent zeehaven en Zelzate, voor de regio Olen-Herentals-Westerlo en voor werken in de Antwerpse haven. Ook in Houthalen kunnen ze nog iemand gebruiken.

Heb je ook een rijbewijs C? Dan heb je alvast een streepje voor.

Buchen

Buchen Industrial Services, sinds vele jaren een erkende meerwaarde op het vlak van industriële dienstverlening. Houder van een uitmuntende reputatie op het gebied van Industriële reiniging, Catalyst handling en Afvalverwerking. Aanwezig en actief in gans Europa doch met sommige van onze speciale technieken ook daarbuiten. Onze activiteiten worden ingezet bij een brede waaier van industrieën. Wij vervullen onze opdrachten steeds met veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Dat doen we door innovatief te denken; extra in te zetten op de kwaliteit en veerkracht die onze medewerkers ons bieden; met digitalisering en automatisering van zowel administratieve als operationele werkprocessen. Wij bieden onze medewerkers een aangename werkomgeving, een duidelijk toekomstbeeld met een gepersonaliseerd groeitraject.

Locatie: 
2250 Olen

Vooral actief in de regio’s: 
België

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Hogedruk reiniging
 • Zuig- en stofzuigwerken
 • Speciale technieken

Jacobs

Jacobs ontstond als een familiebedrijf, maar groeide doorheen de jaren uit tot een absolute specialist in industriële reiniging, hydrodemolition, veegwerken en afval. Met specialistische en vaak zelfontwikkelde apparatuur leveren onze vakmensen kwalitatief hoogstaand werk. We hebben een modern en uitgebreid wagenpark, uitgerust met alle hedendaagse veiligheidsvoorzieningen. Veiligheid en gezondheid van onze werknemers zijn verankerde kernwaarden binnen ons bedrijf. Onze duurzame klantenrelaties en gemotiveerde medewerkers vormen de basis van ons succes.
Wij investeren met plezier in mensen die zin hebben om te werken, die graag willen bijleren en die ambitie hebben om door te groeien. Wij bieden kansen aan iedereen..

Locatie: 
2250 Olen

Vooral actief in de regio’s: 
België, vooral in Vlaanderen

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Veegwerken
 • Algemene industriële reiniging
 • Hydrodemolition (betonsanering)

Peeters

Als familiebedrijf is GROUP PEETERS na ruim 65 jaar uitgegroeid tot een internationale organisatie met bijna 1.200 medewerkers en vestigingen doorheen België, Nederland en Duitsland. Werken bij Group Peeters is een teamsport. Ieder van ons heeft zijn eigen expertises, talenten en interesses en samen met je collega’s zorg je ervoor dat het werk veilig uitgevoerd kan worden. Met onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen ontplooi je al je potentieel. Enkel de wil om bij te leren is een must!”

Locatie: 
2200 Herentals, 2040 Antwerpen, 2660 Hoboken

Vooral actief in de regio’s: 
Benelux en Duitsland

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Vacuüm- en hogedrukreiniging
 • Afvalbeheer
 • Katalystwerken

Romarco

ROMARCO biedt sinds 1982 een oplossing voor alle specifieke industriële reinigingsproblemen, en dit met een kwaliteitsvolle service aan een betaalbare prijs. Door voortdurende training en bijscholing van onze medewerkers beschikt ROMARCO over ervaren specialisten en groeien we verder uit tot een bedrijf waarvan professionalisme, service en flexibiliteit gekend zijn in binnen- en buitenland.

Locatie: 
9240 Zele

Vooral actief in de regio’s: 
België en Nederland

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Chemisch reinigen
 • Hoge drukreinigen
 • Vacuüm reinigen

HCI

HCI staat garant voor veilig, milieuvriendelijk en kwaliteitsvol werk. Deze waarden worden gerealiseerd door goed opgeleid personeel, een modern wagenpark, de inzet van de juiste materialen én de wil om te slagen in onze opdrachten. Als organisatie in volle ontwikkeling handelen wij doordacht en werken we elke opdracht methodisch af op maat van onze klanten.

Locatie: 
2030 Antwerpen

Vooral actief in de regio’s: 
Vlaanderen (Antwerpen en Kempen) en internationaal (Nederland, Duitsland, Zweden)

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Hogedrukreinigen, waaronder de reiniging van warmtewisselaars
 • Drukvacuümreinigen
 • Ontladen, reinigen en vullen van reactoren; de zgn. “katalysatorwissels”

Mourik

Beter af bij MOURIK in België. Bij de Belgische bedrijven van de Mourik-groep kom je terecht in een boeiende organisatie waar we een breed scala aan diensten aanbieden. Onze focus ligt op veiligheid, MVO en ontwikkeling van innovatieve reinigingstechnieken. Zoek je een job in de industriële reiniging, bouw, of asbestverwijdering of industriële reiniging? Wil je meewerken aan een beter milieu en heb je interesse in bodem- en grondwatersanering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Locatie: 
2030 Antwepren

Vooral actief in de regio’s: 
België, vooral in Vlaanderen

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Hogedruk waterstralen
 • Vacuüm reinigen
 • Katalystwissels en nucleaire decontaminatie

SmetJet

Wij zijn SmetJet, een bedrijf dat gespecialiseerd is in industrial clever cleaning. Onze missie? Onze klanten de beste pitstop garanderen tijdens het reinigen van hun installaties. Gedreven door onze ‘passie voor proper’ volbrengen wij onze missie met veel aandacht voor veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Onze visie voor de toekomst? Zo veel mogelijk technologie inzetten zodat de veiligheid, de kwaliteit en de gezondheid nog meer gewaarborgd worden.

Locatie: 
2260 Oevel

Vooral actief in de regio’s: 
Kempen, Antwerpen, Luik, Charleroi, Oostende

3 belangrijkste activiteiten/specialiteiten: 

 • Industrieel reinigen - hoge druk en vacuüm
 • Chemisch reinigen
 • Tankreiniging

Interesse?

Contacteer ons

Neem dan snel vrijblijvend contact voor een kennismakingsgesprek.
Wil je meteen solliciteren, dat kan ook, via het contactformulier.

Industriëel reiniger, een goedbetaalde en uitdagende job.

Dit is een initiatief van ABSU.
De Algemene Belgische SchoonmaakUnie
Nerviërslaan 117 Bus 2
1040 Brussel
Belgium

meerweten@cleanersatwork.be
+32 (0)470 78 1608

Website door OMcollective